Bel voor vragen of advies naar
0800 - 666 33 22

Brandkasten

Waardevolle documenten bewaart u veilig in brandkasten

Uw belangrijke of waardevolle documenten wilt u veilig kunnen bewaren. Deze documenten kunt u in één van onze brandkasten bewaren. Deze brandkasten zijn uitgevoerd met een dubbele stalen wand welke voorzien is van thermische isolatie DIN 4102. Deze isolatie zorgt ervoor dat de kasten voor gedurende 30 minuten brandwerend zijn. Om de inhoud van de brandkasten veilig te bewaren, is de brandkast voorzien van een 5-punts sluiting. De deuren kunt u 180° openen. Deze brandkast is leverbaar in de kleuren zwart en grijs. Alle kantoormeubelen die in deze webshop staan, worden binnen 10 werkdagen geleverd, zo ook deze brandkasten. De brandkasten worden standaard op de begane grond geleverd. Volledige inhuizing van uw kasten kan verzorgd worden door een gespecialiseerde transporteur. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Gratis levering van uw brandkasten

Alle brandkasten die in de webshop van Inofec Kantoormeubelen staan, worden binnen 10 werkdagen gratis geleverd. De prijs die u online ziet, is dus inclusief levering. De brandkasten worden standaard op de begane grond geleverd, maar levering en inhuizing op een etage is ook mogelijk. Een gespecialiseerde transporteur kan dit voor u verzorgen. Zij zorgen ervoor dat de brandkast netjes in de juiste ruimte wordt geplaatst. Dit betekent dat u direct gebruik kunt maken van uw nieuwe Inofec brandkasten. Voor meer informatie over inhuizing kunt u contact met ons opnemen.

Overige kantoormeubelen

Inofec heeft naast bovengenoemde brandkasten nog heel veel andere kantoormeubelen. In onze webshop vindt u meer dan 1.000 artikelen die wij uit voorraad leveren. Zo kunnen wij diverse bureautafels, kantoorstoelen, receptiemeubelen en kantinemeubelen binnen 10 werkdagen leveren. Het assortiment is heel divers en daarom kunnen wij ook iedere ruimte in uw pand inrichten. Dus niet alleen een kantoorruimte, maar ook uw vergaderruimte, kantine en receptiehal. Wilt u weten wat de mogelijkheden voor u zijn, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

De website van Inofec maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden. Meer info

×