Bel voor vragen of advies naar
0800 - 666 33 22

Bureautafels

Goede bureautafels voorkomen gezondheidsklachten

Een goede bureautafel kan het plezier in uw werkzaamheden enorm verlichten. Wanneer u aan een comfortabele bureautafel werkt, bent u immers productiever en voorkomt u gezondheidsklachten. In ons assortiment staan diverse bureautafels met ieder hun eigen kenmerken en eigenschappen. De bureautafels in onze webshop behoren tot diverse meubellijnen. Iedere meubellijn heeft weer zijn eigen kenmerken op het gebied van vormgeving en prijs. De InoSmart bureautafels kenmerken zich door een strak en modern design én dat voor de laagste prijs. Ook de bureautafels van de InoSquare zijn voorzien van een strak ontwerp met een minimalistische uitstraling. De bureautafels InoPro daarentegen hebben een modern Italiaans design. De InoStandaard bureautafels tenslotte kenmerken zich door eenvoud. Deze bureautafels zijn bovendien zeer voordelig in prijs. U kunt al deze bureautafels in verschillende afmetingen bestellen. Daarnaast zijn de bureautafels leverbaar in diverse kleurcombinaties. Door de vele afmetingen en kleuren heeft u een keuze uit meer dan 100 mogelijkheden. De bureautafels worden al binnen 10 werkdagen bij u op het bedrijf geleverd en gemonteerd. Deze snelle levering kunnen wij garanderen, omdat we alle bureautafels op voorraad hebben. Om de kwaliteit van onze bureautafels nog eens te onderstrepen, ontvangt u maar liefst 5 jaar garantie.

Gratis levering en montage van uw bureautafels

De levering en montage van uw bureautafels zijn beide volledig gratis. De bureautafels worden binnen 10 werkdagen bij u geleverd. Wij nemen twee werkdagen voor levering telefonisch of per mail contact met u op. Wij nemen de order dan nog even door om alle gegevens te controleren. Onze bezorgers zorgen ervoor dat uw bureautafels gereed zijn voor gebruik. Zij monteren uw bureautafels op de juiste plaats in uw pand. Ook het verpakkingsmateriaal nemen de bezorgers mee retour. Zo nemen wij al uw zorgen uit handen en kunt u direct gebruik maken van uw nieuwe bureautafels.

Overige bureautafels en meubelen

Naast bovenstaande bureautafels heeft Inofec Kantoormeubelen nog meer verschillende bureaus. In onze webshop staan ook enkele kantoortafels, vergadertafels, kantinetafels, directiebureaus en aanbouwtafels. Daarnaast is Inofec Kantoormeubelen leverancier van vele andere kantoormeubelen. Een aantal voorbeelden van producten zijn de stalen kasten, vergaderstoelen, ARBO bureaustoelen en balies. Met dit uitgebreide assortiment kunnen wij iedere ruimte in uw bedrijfspand inrichten. Naast leverancier van kantoormeubelen zijn wij ook leverancier van diverse schoolmeubelen. Wilt u weten wat de mogelijkheden voor u zijn, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

De website van Inofec maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden. Meer info

×