Bel voor vragen of advies naar
0800 - 666 33 22

Flexwerkplekken

Voordelige flexwerkplekken bij Inofec Kantoormeubelen

Flexwerken, Het Nieuwe Werken, flexibel werken, het zijn allemaal termen die u waarschijnlijk bekend in de oren klinken. Maar wat houdt het nu precies in? Flexwerken is een nieuwe stijl van werken met flexibiliteit in tijd, plaats en duur. Tijd: het tijdstip waarop gewerkt wordt. Plaats: de locatie van werken. Duur: het aantal te werken uren. Dit in tegenstelling tot de traditionele manier van werken waarbij iedere medewerker volgens vaste werktijden aan een vaste werkplek werkt. Beide vormen van werken hebben zo hun voordelen. Welke vorm van werken het beste bij uw bedrijf past, bepaalt u uiteraard helemaal zelf. Daarnaast is ook niet iedere functie geschikt voor flexwerken. Wanneer u het flexwerken binnen uw bedrijf wilt toepassen, heeft u hiervoor passende werkplekken nodig, zogenaamde flexwerkplekken. Bureaus die eenvoudig in hoogte verstelbaar zijn, zodat de bureaus gedurende de dag door meerdere medewerkers gebruikt kunnen worden. Inofec Kantoormeubelen introduceert in 2014 een geheel eigen lijn flexwerkplekken. De flexbureaus zijn van 62 tot 85 cm in hoogte verstelbaar. Hierdoor voldoen de bureautafels aan de ARBO normeringen NEN 2449 en NPR 1813. U kunt de flexplekken in verschillende uitvoeringen bestellen. U heeft de keuze uit 3 verschillende manieren om de bureautafels in hoogte te verstellen; handmatig middels een drukknop of een slinger of elektrisch middels een bedieningspaneel. Het onderstel is verkrijgbaar met een T-poot of met een gesloten wang welke beiden in het wit en aluminium te bestellen zijn. Wat betreft de topbladen heeft u de keuze uit de kleuren wit, grijs eiken en chateau eiken. De flexwerkplekken zijn leverbaar in diverse afmetingen. Neem voor meer informatie contact op met onze afdeling verkoop, bel 0800 - 666 33 22 of mail naar verkoop@inofec.nl.

Gratis gebruiksklare oplevering van uw flexwerkplekken

Ons team van bezorgers zorgt voor een gratis gebruiksklare oplevering van uw flexplek. Dit betekent dat de flexbureaus gratis worden geleverd en volledig worden gemonteerd. Bovendien nemen wij al het verpakkingsmateriaal weer mee retour, zodat dit op een milieuvriendelijke manier kan worden verwerkt. Na de levering kunt u de flexwerkplek dus direct in gebruik nemen. 

Compleet assortiment kantoormeubelen

U vindt in onze webshop niet alleen flexwerkplekken, maar een ruim assortiment kantoormeubelen. Dankzij dit complete aanbod kunt u werkelijk iedere ruimte in uw kantoor van een nieuwe inrichting voorzien. In de webshop vindt u bijvoorbeeld archiefkasten, bureaustoelen, ladeblokken, kantinestoelen, vergadertafels, directiebureaus, scheidingswanden en roldeurkasten. Nagenoeg ons complete assortiment kantoormeubelen is uit voorraad leverbaar. Dit betekent dat u al binnen 10 werkdagen over een nieuwe kantoorinrrichting kunt beschikken.

De website van Inofec maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden. Meer info

×