Bel voor vragen of advies naar
0800 - 666 33 22

Hoekbureaus

Eenvoudig en snel online hoekbureaus kopen

Veel medewerkers hebben voldoende werkruimte aan een rechthoekige bureautafel. Het kan echter zijn dat er medewerkers zijn die hier niet voldoende aan hebben en graag gebruik maken van een groot hoekbureau. Daarom heeft Inofec Kantoormeubelen diverse hoekbureaus in haar online webshop. Deze hoekbureaus bieden net wat meer werkruimte dan rechthoekige bureautafels. Er zijn 4 verschillende meubellijnen die hoekbureaus aanbieden, namelijk de lijnen InoStandaard, InoPro, InoDelta en InoAuttica. U kunt deze hoekbureaus bestellen in diverse afmetingen en kleurcombinaties. U hoeft niet lang te wachten op uw nieuwe hoekbureaus, want wij leveren al binnen 10 werkdagen. Alle hoekbureaus worden bovendien gratis voor u gemonteerd. Daarnaast ontvangt u maar liefst 5 jaar garantie op alle hoekbureaus. Uw nieuwe hoekbureaus bestelt u daarom snel en eenvoudig online bij Inofec Kantoormeubelen.

Gratis levering en montage van uw hoekbureaus

Alle hoekbureaus die in de webshop van Inofec Kantoormeubelen staan, worden binnen 10 werkdagen geleverd. De prijs is ook inclusief montage. U wordt achteraf dus niet verrast met extra kosten. Wij nemen 2 dagen voor levering contact met u op om de leverdatum door te geven. Op de dag van de levering hoeft u enkel aan te geven waar de hoekbureaus geplaatst mogen worden.  De bezorgers zorgen ervoor dat de hoekbureaus netjes worden gemonteerd. Als de bezorgers klaar zijn met monteren, verzamelen ze al het verpakkingsmateriaal en nemen dit mee retour. Dat betekent dat u in een opgeruimd kantoor meteen van uw hoekbureaus gebruik kunt maken.

Overige bureaus en meubelen

Naast hoekbureaus zijn er nog meer verschillende bureautafels. In onze webshop staan ook enkele vergadertafels, kantinetafels en verstelbare bureaus. Voor elke ruimte hebben wij wel een passend bureau. Naast deze bureaus is Inofec ook leverancier van andere kantoormeubelen en van schoolmeubilair. Zo leveren wij onder andere ook jaloeziedeurkastenschooltafels, scheidingswanden, projectstoelen en barkrukken. Kortom, Inofec heeft heel veel meubelen die geschikt zijn voor uw bedrijf. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

De website van Inofec maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden. Meer info

×