Bel voor vragen of advies naar
0800 - 666 33 22

Instelbare bureaus

In hoogte instelbare bureaus koopt u online bij Inofec

Een goede werkplek is essentieel voor zowel de werknemer als de werkgever. Een werknemer maakt dagelijks gedurende circa 8 uur gebruik van een werkplek. Als het bureau dan niet op de juiste hoogte staat ingesteld, dan kan dit tot klachten leiden. Dit kan resulteren in ziekteverzuim en als werkgever wil je dit zo veel mogelijk vermijden. Met een instelbare bureautafel voorkom je dit probleem. In het frame van het bureau zijn een aantal gaten geboord, waarop u de hoogte van het bureau kan instellen. Zo kunt u voor iedere werknemer de juiste hoogte instellen. Inofec Kantoormeubelen heeft een aantal modellen. Het voordeligste instelbare bureau is van de InoSmart lijn. Vervolgens hebben wij ook instelbare bureautafels van de meubellijnen InoSquare en InoPro. De instelbare bureaus worden binnen 10 werkdagen geleverd en gemonteerd. U kunt dus al binnen 2 weken van uw nieuwe bureaus gebruik maken. Wij kunnen deze snelle levertijd realiseren door het feit dat wij alle instelbare bureaus op voorraad houden. Via de online webshop plaatst u eenvoudig uw bestelling.

Uw instelbare bureaus worden gratis geleverd en gemonteerd

Wij leveren en monteren uw in hoogte instelbare bureau volledig gratis. U heeft hier dus zelf geen omkijken naar. Twee werkdagen voor levering wordt u geïnformeerd over de leverdatum van uw nieuwe instelbare bureaus. Als onze bezorgers de bureaus komen leveren en monteren, hoeft u enkel de ruimte aan te geven waar de bureaus geplaatst mogen worden. Zodra de bezorgers klaar zijn met monteren, nemen zij al het verpakkingsmateriaal mee retour. Zo kunt u direct van uw nieuwe instelbare bureaus gebruik maken.

Nog veel meer kantoormeubelen

De in hoogte verstelbare bureaus zijn slechts een onderdeel van het totale assortiment van Inofec Kantoormeubelen. U vindt onder andere ook nog diverse kantoorstoelen en stalen archiefkasten ons online assortiment. Voor uw ergonomische werkplek zijn de ergonomische bureaustoelen, zoals de ARBO stoelen en NPR stoelen perfect om uw werkplek compleet te maken. U kunt uw complete kantoor inrichten met het assortiment van Inofec Kantoormeubelen. Ook voor scholen hebben wij een assortiment schoolmeubilair. Onze verkoopadviseurs helpen u graag met het vinden van de juiste meubelen.

De website van Inofec maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden. Meer info

×