Bel voor vragen of advies naar
0800 - 666 33 22

Ladeblokken

Ruim aanbod voordelige ladeblokken

Inofec Kantoormeubelen heeft een divers assortiment ladeblokken in haar online webshop. Bij iedere meubellijn hebben wij ook bijpassende ladeblokken die uiteraard in dezelfde kleuren te verkrijgen zijn als de bureautafels van deze lijnen. U kunt kiezen uit mobiele ladeblokken of staande ladeblok. Daarnaast heeft u nog de keuze uit ladeblokken met 2 of met 3 laden. Wanneer u gebruik maakt van hangmappen, dan kunt u het beste kiezen voor een ladeblok met 2 lades. Hierbij is de onderste lade namelijk geschikt voor hangmappen. Alle ladeblokken zijn direct uit voorraad leverbaar en worden binnen slechts 10 werkdagen bij u op kantoor geleverd. Deze korte levertijd kunnen wij garanderen, omdat wij alle ladeblokken in ons magazijn op voorraad houden. U bestelt uw nieuwe ladeblokken snel en eenvoudig via de online webshop van Inofec Kantoormeubelen.

Uw ladeblokken worden gratis geleverd en gemonteerd

Een hoog servicelevel en een lage prijs zijn voor Inofec Kantoormeubelen heel belangrijk. Alle ladeblokken leveren en monteren wij ook gratis en dat al binnen 10 werkdagen. Wij nemen 2 dagen voor de levering contact met u op, zodat u weet wanneer wij langskomen. Op het moment van levering hoeft u alleen nog maar aan te geven waar de ladeblokken geplaatst mogen worden. na de levering nemen wij al het verpakkingsmateriaal mee retour. Zo heeft u geen rommel meer en de ladeblokken zijn direct gereed voor gebruik.

Overige kantoormeubelen

Inofec heeft naast bovengenoemde ladeblokken nog heel veel andere kantoormeubelen. In onze webshop vindt u meer dan 1.000 artikelen die wij uit voorraad leveren. Zo kunnen wij diverse bureaus, stalen kasten, vergaderstoelen en receptiebalies binnen 10 werkdagen leveren. Niet alleen uw kantoor kunnen we inrichten, maar ook uw kantine, directiekantoor of receptie kunnen we volledig inrichten. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

De website van Inofec maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden. Meer info

×