Bel voor vragen of advies naar
0800 - 666 33 22

Vergadertafels

Voordelig online vergadertafels bestellen

In de webshop van Inofec Kantoormeubelen vindt u diverse vergadertafels. De vergadertafels zijn onderverdeeld in verschillende meubellijnen. Iedere meubellijn heeft zo zijn eigen karakter. De InoPro vergadertafels hebben vooral ronde vormen en zijn te bestellen in meerdere uitvoeringen. De vergadertafels van de lijnen InoSquare, InoUnivers en InoSmart zijn leverbaar in diverse rechthoekige en vierkante afmetingen. Ook voor de directielijnen InoDelta en InoAuttica zijn bijpassende vergadertafels leverbaar. Uiteraard zijn alle vergadertafels te bestellen in dezelfde kleuren als waarin de bureautafels van dezelfde meubellijnen verkrijgbaar zijn. Zodoende creëert u rust in de ruimte. U hoeft niet lang te wachten op uw nieuwe vergadertafels, want wij leveren al binnen 10 werkdagen. Alle vergadertafels worden door ons ook gratis gemonteerd. Bovendien krijgt u maar liefst 5 garantie op de vergadertafels. Uw nieuwe vergadertafels bestelt u daarom simpel en snel bij Inofec Kantoormeubelen. Deze vergadertafels zijn ook te gebruiken als een conferentietafel.

Gratis levering en montage van uw vergadertafels

Alle vergadertafels die in de webshop van Inofec Kantoormeubelen staan, worden binnen 10 werkdagen geleverd. Er wordt 2 dagen voor levering contact met u opgenomen, zodat u weet op welke dag wij de ovale vergadertafel komen leveren. Naast deze snelle levering monteren de bezorgers van Inofec ook alle tafels ter plaatse. De monteurs plaatsen uw nieuwe ronde vergadertafel op de gewenste plaats in uw kantoor. Na het monteren nemen onze bezorgers ook al het verpakkingsmateriaal mee retour, zodat dit op een milieuverantwoorde wijze verwerkt kan worden. Dit betekent dat u direct gebruik kunt maken van uw nieuwe Inofec vergadertafels.

Overige tafels en meubelen

Naast bovenstaande vergadertafels heeft Inofec Kantoormeubelen nog meer verschillende kantoortafels. In onze webshop staan ook enkele bureautafels, kantinetafels en kantoorbureaus. Voor uw kantoorruimtes hebben wij een ruim aanbod bureautafels en voor uw kantine kunt u kiezen uit diverse kantinetafels. Wij zijn niet alleen leverancier van bureautafels, maar ook van honderden andere meubelen. U kunt bij ons ook terecht voor onder andere zadelkrukken, balies, fauteuils en roldeurkasten. Als u wilt weten wat wij voor u kunnen betekenen, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

De website van Inofec maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden. Meer info

×