Bel voor vragen of advies naar
0800 - 666 33 22

ARBO stoelen

Ruim aanbod ARBO bureaustoelen

In het assortiment van Inofec Kantoormeubelen vindt u een ruim aanbod van ARBO bureaustoelen. Door gebruik te maken van ARBO bureaustoelen wordt een gezonde werkhouding gestimuleerd. Vooral wanneer u de gehele dag gebruik maakt van uw bureaustoel, raden wij u een goede ARBO bureaustoel aan. ARBO bureaustoelen zijn namelijk voorzien van uitgebreide instelmogelijkheden, waardoor u de bureaustoel geheel naar uw eigen wensen in kunt stellen. In onze webshop vindt u een aantal van de beste ARBO bureaustoelen. Deze ARBO bureaustoelen zijn allemaal goedgekeurd volgens de norm NEN-EN 1335 of NPR 1813. Een aantal populaire ARBO bureaustoelen zijn de bureaustoelen RayaKyraReflex en Yanos. Uiteraard zijn al deze bureaustoelen leverbaar in vele kleuren. Zo vindt u altijd een bureaustoel die past bij uw kantoorinrichting. Alle ARBO bureaustoelen worden gratis én binnen 10 werkdagen geleverd en gemonteerd. Lang wachten is dus niet nodig. Alle bureaustoelen houden we namelijk op voorraad. Op deze ARBO bureaustoelen krijgt u ook nog eens 5 jaar garantie.

Gratis levering en montage van uw ARBO bureaustoelen

Iedere ARBO bureaustoel die in de webshop van Inofec Kantoormeubelen staat, wordt binnen 10 werkdagen geleverd en gemonteerd. Zodra uw order is ingepland, nemen wij 2 dagen voor levering contact met u op om de levering met u af te stemmen. De bezorgers leveren en monteren uw nieuwe ARBO bureaustoelen op de juiste locatie in uw bedrijf. Nadat de bezorgers klaar zijn met monteren, nemen zij ook al het verpakkingmateriaal mee retour. Zo zit u niet in de rommel en kunt u gelijk gebruik maken van uw nieuwe ARBO bureaustoelen.

Diverse kantoormeubelen

Om uw ARBO werkplek compleet te maken, leveren wij ook nog diverse ARBO bureaus. Naast ARBO meubelen levert Inofec nog meer kantoormeubilair. Wij leveren verschillende kantoorstoelen, zoals wachtkamerstoelenwerkplaatsstoelen, vergaderstoelen en directiestoelen. Daarnaast zijn wij ook leverancier van diverse garderobekasten, ladeblokken en balies. Wij kunnen iedere ruimte in uw pand inrichten, zoals uw kantoor, kantine, receptie en directiekantoor. Bent u benieuwd wat Inofec Kantoormeubelen voor u kan betekenen, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

De website van Inofec maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden. Meer info

×