Bel voor vragen of advies naar
0800 - 666 33 22

Kabelmanagement

Ook uw kabelmanagement koopt u bij Inofec Kantoormeubelen

Kabels wegwerken is voor velen een doorn in het oog. Inofec Kantoormeubelen biedt daarom diverse oplossingen om uw kabels netjes weg te werken. De kabels van uw desktop of laptop kunt u eenvoudig via een kabeldoorvoer en een kabelgoot onder uw bureau wegwerken. De kabelgoten zijn leverbaar in diverse afmetingen, zodat u de lengte kunt afstemmen op de afmeting van uw bureaus. Ook voorziet ons assortiment in verschillende desk docks en powerboxen welke voorzien zijn van datapoorten en stroompunten. Hierdoor kunt u heel makkelijk uw laptop aansluiten of ontkoppelen op het netstroom. Alle producten die onder het kabelmanagement vallen, worden binnen 10 werkdagen bij u geleverd en gemonteerd. Wij adviseren u reeds bij de aankoop van uw nieuwe bureautafels goed na te denken over hoe u de kabels wilt wegwerken, zodat u dit allemaal in één keer aan kunt schaffen. Zodoende kunnen wij alles in één keer voor u monteren.

Uw kabelmanagement wordt gratis gemonteerd

Geen gedoe met het monteren van het kabelmanagement, want dat doen wij voor u. Bovendien wordt dit gratis gedaan. Er zijn dus geen extra bijkomende kosten. Twee dagen voor levering nemen wij contact met u op om de leverdag door te geven. U hoeft enkel aan te geven in welke bureaus het kabelmanagement gemonteerd dient te worden. Zodra de bezorgers klaar zijn met de montage hoeft u zelf enkel nog de kabels weg te werken. De bezorgers nemen ook al het verpakkingmateriaal mee retour, zodat dit op een milieuverantwoorde wijze afgevoerd kan worden.

Diverse kantoormeubelen

Inofec Kantoormeubelen levert naast oplossingen voor uw kabelmanagement nog meer meubelen. U kunt hierbij denken aan tientallen archiefkastenbureaustoelen en kantoorstoelen. Naast uw kantoorruimtes kunnen wij nog meerdere ruimtes in uw pand inrichten, zoals uw kantine, vergaderruimte en receptie. Voor deze ruimtes leveren wij bijpassende meubelen als kantinestoelenvergadertafels en receptiemeubilair. Heeft u hulp nodig bij het samenstellen van de juiste kantoorinrichting? Onze adviseurs werken op basis van uw eisen en wensen graag een volledig inrichtingsvoorstel voor u uit, mét bijhorende offerte.

De website van Inofec maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden. Meer info

×