Bel voor vragen of advies naar
0800 - 666 33 22

Kunstplanten

Fraaie decoratie voor uw kantoor

De aankleding van uw kantoorruimte is heel belangrijk. Een kil kantoor zonder decoratie is niet prettig werken. Met behulp van een aantal kunstplanten kunt u dit al eenvoudig oplossen. Bovendien is uit onderzoek gebleken dat planten een rustgevende werking hebben op de kantooromgeving. In onze webshop vindt u diverse kunstplanten die wij allemaal uit voorraad kunnen leveren. U koopt al een mooie kunstplant voor slechts €65,- exclusief BTW. De zijde kunstplanten zijn leverbaar met diverse kleuren potten. Ideaal voor uw entree, wachtkamer, kantoortuin of kantine. Alle kunstplanten worden binnen 10 werkdagen gratis bij u geleverd. U hoeft dus niet lang te wachten op uw nieuwe kunstplanten. Deze snelle levertijd kunnen wij realiseren door het feit dat wij de kunstplanten op voorraad houden. Hierdoor kunnen wij snel schakelen en zodoende ook snel leveren.

De kunstplanten worden gratis geleverd

Alle kunstplanten worden gratis geleverd. Achteraf wordt u dus niet geconfronteerd met extra kosten voor de levering. De prijs die in de webshop staat, is de totaalprijs inclusief levering en montage. U wordt 2 dagen voor de levering via telefoon of per mail op de hoogte gebracht van de levering. Onze bezorgers plaatsen de nieuwe kunstplanten netjes op de gewenste plaats in uw kantoor.

Nog meer meubelen

Het assortiment kunstplanten is slechts een onderdeel van ons totale assortiment kantoormeubelen. Zo kunt u bij ons een complete werkplekken inrichten met onder andere bureautafels, bureaustoelen en ladeblokken. Daarnaast leveren wij ook meubelen die geschikt zijn voor een specifieke ruimte. Voor uw directiekamer kunt u bij ons terecht voor directiestoelen en directiebureaus. Maar ook uw kantine kunnen wij inrichten met kantinestoelen en kantinetafels. Wilt u weten wat nog meer de mogelijkheden zijn, vraag dan naar één van onze verkoopadviseurs.

De website van Inofec maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden. Meer info

×