Bel voor vragen of advies naar
0800 - 666 33 22

Ordners

Ordners koopt u bij Inofec Kantoormeubelen

Ordners zijn ideaal om documenten, zoals bestellingen, pakbonnen, facturen en dergelijke in op te bergen. De ordners zijn leverbaar in maar liefst 7 verschillende kleuren, namelijk in zwart, blauw, rood, geel, groen, wit en grijs. Zo kunt u bijvoorbeeld uw bestellingen in blauwe ordners bewaren, facturen in rode ordners en pakbonnen in groene ordners. Hierdoor brengt u eenvoudig een systeem aan in de archivering van uw documenten. De ordners zijn onder meer toe te passen in draaideurkasten, roldeurkasten en schuifdeurkasten. De dikte van de ordners is 7cm en de ordners zitten per 20 stuks in een doos. Uw ordners worden binnen 10 werkdagen gratis bij u geleverd. Wij kunnen dit garanderen, omdat wij de ordners op voorraad houden. U bestelt uw nieuwe ordners dan ook snel en simpel via de online webshop van Inofec Kantoormeubelen. 

Gratis levering van uw ordners

Alle ordners worden door ons gratis geleverd. Dat betekent dat u achteraf niet wordt geconfronteerd met bijkomende kosten voor de levering. Twee dagen voor levering wordt u telefonisch of per email door ons op de hoogte gebracht van de exacte afleverdatum. U kunt uw nieuwe ordners direct na levering in gebruik nemen.

Meer dan duizend kantoormeubelen

Het assortiment ordners is maar een heel klein deel van ons totale assortiment. Ons standaard assortiment bevat meer dan duizend meubelen die wij binnen 10 werkdagen kunnen leveren. Zo is het mogelijk om binnen 2 weken al over een compleet nieuw ingericht kantoor te beschikken, waaronder nieuwe bureaustoelen, bureautafels en ladeblokken. Ook wanneer uw vergaderruimte een nieuwe look nodig heeft, kunt u bij ons terecht voor nieuwe vergaderstoelen, vergadertafels en presentatiemateriaal. Wilt u weten wat alle mogelijkhedenen zijn, neem dan contact op met één van onze verkoopadviseurs.

De website van Inofec maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden. Meer info

×