Bel voor vragen of advies naar
0800 - 666 33 22

Conferentiestoelen

Zeer ruim assortiment aan conferentiestoelen

Voor uw conferentieruimte heeft Inofec Kantoormeubelen een zeer ruim assortiment conferentiestoelen. In onze collectie vindt u een uitgebreid aanbod conferentiestoelen in verschillende prijsklasses. Een aantal populaire modellen zijn de conferentiestoelen Komo, Fan, Novi en Sting. Bijna iedere conferentiestoel is uitgevoerd in stof, maar u kunt ook kiezen voor een kunststof uitvoering. Het voordeel van kunststof conferentiestoelen is dat deze eenvoudig schoon te maken zijn. Gestoffeerde conferentiestoelen daarentegen bieden vaak meer zitcomfort. Iedere conferentiestoel is te bestellen in diverse kleuren, zoals in zwart, blauw, rood, oranje, groen of wit. U vindt dus altijd wel een conferentiestoel die aansluit bij uw bestaande of nieuwe kantoorinrichting. Sommige conferentiestoelen zijn ook koppelbaar, zodat u meerdere stoelen aan elkaar kunt koppelen. De conferentiestoel is ook te gebruiken als kerkstoel. Alle conferentiestoelen die in onze webhop staan, zijn direct uit voorraad leverbaar (tenzij anders vermeld) en worden gratis binnen 10 werkdagen bij u op kantoor geleverd. U bestelt uw nieuwe stoelen voor uw conferentie dan ook simpel en snel via de online webshop.

Gratis levering en montage van uw conferentiestoelen

Alle conferentiestoelen die in de webshop van Inofec Kantoormeubelen staan, worden binnen 10 werkdagen geleverd. Naast deze snelle levering monteren de bezorgers van Inofec ook alle stoelen ter plaatse. De monteurs plaatsen uw nieuwe conferentiestoelen op de gewenste plaats in uw kantoor. Na het monteren nemen onze bezorgers ook al het verpakkingsmateriaal mee retour, zodat dit op een milieuverantwoorde wijze verwerkt kan worden. Dit betekent dat u direct gebruik kunt maken van uw nieuwe conferentiestoelen van Inofec.

Compleet assortiment kantoormeubelen

Naast conferentiestoelen hebben wij voor u nog meer kantoormeubelen. Zo vindt u in onze webshop nog diverse archiefkasten, bureautafels, bureaustoelen en fauteuils. Inofec kan alle ruimtes van uw bedrijf inrichten, van kantoor tot kantine en van wachtruimte tot aan directiekantoren. Onze adviseurs staan voor u klaar om u hierbij te assisteren. Op basis van uw input wordt een inrichtingsvoorstel uitgewerkt met de daarbij behorende offerte. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

De website van Inofec maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden. Meer info

×