Bel voor vragen of advies naar
0800 - 666 33 22

Receptiemeubilair

Scherp geprijsd receptiemeubilair

Voor de complete inrichting van uw receptieruimte heeft Inofec een uitgebreid assortiment aan receptiemeubilair. Deze receptiemeubelen zijn scherp geprijsd en bovendien zeer snel leverbaar. U vindt in ons assortiment onder meer receptiebaliessalontafelsbankenkapstokken en fauteuils. De balies zijn leverbaar in diverse modellen en afmetingen. Populaire balies zijn de receptiebalies INORato en INOLinus. Het grote voordeel van deze balies is dat u zelf de gewenste afmeting kunt bepalen, doordat deze balies uit diverse elementen zijn samen te stellen. In een receptieruimte of wachtkamer mag een comfortabele zithoek uiteraard ook zeker niet ontbreken. U vindt in onze webshop verschillende comfortabele banken, fauteuils en mooie salontafels. Met ons online assortiment heeft u dus tal van mogelijkheden om uw receptieruimte in te richten. Al het receptiemeubilair is direct uit voorraad leverbaar (tenzij anders vermeld), dus u kunt al binnen 10 werkdagen over uw nieuwe receptiemeubelen beschikken. Hieronder vindt u een overzicht van alle mogelijkheden.

Gratis levering en montage van uw receptiemeubelen

Al het receptiemeubilair dat in de webshop van Inofec Kantoormeubelen staat, wordt binnen 10 werkdagen geleverd. Naast deze snelle levering monteren de bezorgers van Inofec ook alle receptiemeubelen ter plaatse. De monteurs plaatsen uw nieuwe receptiemeubels op de gewenste plaats in uw kantoor. Na het monteren nemen onze bezorgers ook al het verpakkingsmateriaal mee retour, zodat dit op een milieuverantwoorde wijze verwerkt kan worden. Dit betekent dat u direct gebruik kunt maken van uw nieuwe receptiemeubilair van Inofec.

Compleet en voordelig assortiment kantoormeubelen

Naast diverse receptiemeubelen levert Inofec honderden andere kantoormeubelen. In ons assortiment vindt u bijvoorbeeld ook diverse stalen kasten, zoals draaideurkasten, roldeurkasten en schuifdeurkasten. Daarnaast bieden wij u ook een uitgebreid assortiment aan van vergadertafels en vergaderstoelen. Inofec kan iedere ruimte in uw kantoor inrichten, van kantoorruimtes tot spreekkamers, en van kantine tot directiekantoor. Vindt u het lastig om uw nieuwe kantoorinrichting online via de webshop te kopen? Geen probleem, op basis van uw input werken onze verkoopadviseurs graag een passend inrichtingsvoorstel voor u uit. Dit kan bij u op locatie, maar u bent ook van harte welkom in onze showroom. Hier heeft u de mogelijkheid om het kantoormeubilair zelf te aanschouwen en uitproberen.

De website van Inofec maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden. Meer info

×