Bel voor vragen of advies naar
0800 - 666 33 22

Kapstokken

Met de kapstokken van Inofec complementeert u uw kantoor

Een mooie kapstok is onmisbaar in iedere kantoorruimte. Inofec Kantoormeubelen heeft dan ook een ruime collectie fraaie kapstokken in haar assortiment. Van losstaande kapstokken tot complete garderoberekken en wandrekken. De kapstokken zijn leverbaar vanaf € 81,50 exclusief BTW en de wandrekken zijn zelfs al leverbaar vanaf € 28,50 exclusief BTW. Verschillende kapstokken zijn voorzien van een paraplubak. De garderoberekken zijn leverbaar als een staand en mobiel model. Het voordeel van een mobiel garderoberek is uiteraard dat het rek gemakkelijk te verplaatsen is. U kunt het garderoberek uitbreiden met een mooie set kledinghangers. De kapstokken en garderoberekken zijn te bestellen in verschillende kleuren, zoals zwart, wit en aluminium. Alle kapstokken en garderoberekken die in de online webshop staan, zijn binnen slechts 10 werkdagen leverbaar. Deze korte levertijd kunnen wij realiseren door het feit dat de kapstokken op voorraad gehouden worden. Uw nieuwe kapstokken bestelt u dan ook snel en eenvoudig via de webshop van Inofec Kantoormeubelen. 

Gratis levering en montage van uw kapstokken

De kapstokken en garderoberekken worden gratis geleverd en gemonteerd. Hier worden geen bijkomende kosten voor gerekend. U hoeft enkel aan te geven in welke ruimte de kapstokken geleverd dienen te worden. Onze bezorgers zorgen er vervolgens voor dat ze netjes worden uitgepakt en gemonteerd. Ook het verpakkingsmateriaal wordt door de bezorgers retour genomen, zodat dit op een milieuvriendelijke wijze afgevoerd kan worden. Enkel de wandgarderoberekken worden ongemonteerd in de verpakking geleverd.

Compleet assortiment kantoormeubelen

Inofec Kantoormeubelen heeft ook andere meubelen voor uw receptie- of garderoberuimte, zoals balies, comfortabele fauteuils en salontafels. Maar ook de andere ruimtes in uw bedrijf kunt u uitstekend inrichten met het meubilair van Inofec. U vindt in onze webshop onder meer kantoortafels, kantinestoelen, bureaustoelen, dossierkasten en scheidingswanden. Speelt u momenteel met het idee om uw kantoor van een nieuwe inrichting te voorzien of gaat u binnenkort verhuizen naar een nieuw bedrijfspand? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor een passend inrichtingsadvies.

De website van Inofec maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden. Meer info

×