Bel voor vragen of advies naar
0800 - 666 33 22

Vitrinekasten

Glazen vitrinekasten koopt u bij Inofec Kantoormeubelen

Een perfecte presentatie van uw producten realiseert u met de vitrinekasten van Inofec Kantoormeubelen. U vindt in ons assortiment diverse vitrinekasten welke een mooie aanvulling zijn voor uw entree of receptieruimte. De vitrinekasten zijn uitgevoerd met glazen legborden welke de vitrinekast een zeer transparant karakter geven. Dit wordt nog eens versterkt door de sfeervolle verlichting vanuit de bovenzijde die in de vitrinekast is verwerkt. De vitrinekasten zijn leverbaar in diverse afmetingen en in de kleuren zwart en aluminium. U kiest dus zelf de kleur en maat die het beste past bij de ruimte waarin de vitrinekast komt te staan. Kortom, deze vitrinekasten zijn ideaal om uw producten te presenteren.

Doordat Inofec de vitrinekasten die in de webshop vermeld staan op voorraad houdt, kan een zeer korte levertijd gegarandeerd worden. De levertijd bedraagt namelijk slechts 10 werkdagen. Uw nieuwe vitrinekasten bestelt u dan ook snel en simpel via de webshop van Inofec Kantoormeubelen.

Gratis levering van uw vitrinekasten

De vitrinekasten worden gratis geleverd. Het betreft in tegenstelling tot de vele andere producten van Inofec een ongemonteerde levering welke verzorgd wordt door een externe transporteur. De vitrinekasten worden begane grond achter de 1e deur afgeleverd. U dient de vitrinekasten dus zelf nog even te monteren. Enkele dagen voor de aflevering van de vitrinekasten krijgt u van ons nog bericht. Hierbij kunnen we indien gewenst een tijdsindicatie van de aflevering geven.

Naast vitrinekasten ook vele andere kantoormeubelen

Met de kantoormeubelen van Inofec kunt u uw complete receptieruimte inrichten. In ons assortiment vindt u naast vitrinekasten namelijk ook balies, fauteuils, banken, folderkasten en kapstokken. Maar Inofec Kantoormeubelen kan ook alle andere ruimtes in uw bedrijf inrichten, zoals uw kantoorruimtes, directiekantoor, kantine, vergaderzalen of conferentieruimte. Het assortiment omvat onder meer projectstoelen, archiefkasten, kantoorstoelen, bureautafels, scheidingswanden en verstelbare bureaus. Speelt er momenteel een inrichtingsvraagstuk bij u en wenst u hier een advies in? Onze adviseurs staan graag voor u klaar om hierbij te assisteren. Op basis van uw input werkt de adviseur een passend inrichtingsadvies uit met bijbehorende offerte.

De website van Inofec maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden. Meer info

×