Bel voor vragen of advies naar
0800 - 666 33 22

Wachtkamerbanken

Wachtkamerbanken voor uw receptieruimte of entree

Wanneer uw cliënten of bezoekers even op hun beurt moeten wachten, is het prettig dat ze even kunnen gaan zitten. Inofec heeft hiervoor een ruim assortiment aan comfortabele wachtkamerbanken. De banken zijn veelal uitgevoerd in kunstleder. Het voordeel van kunstleer is dat ze eenvoudig schoon te houden zijn. Zeker in een wachtkamer kan dit erg praktisch zijn. Inofec levert wachtkamerbanken voor elk budget. De prijzen van de banken variëren van € 112,50 exclusief BTW voor een 1-persoons fauteuil tot € 407,50 exclusief BTW voor een luxe 2,5-zits bank. U heeft de keuze uit verschillende modellen wachtkamerbanken die te leveren zijn in diverse kleuren, zoals zwart, groen, oranje en wit. Bovendien zijn alle wachtkamerbanken uit voorraad leverbaar, waardoor u al binnen 10 werkdagen over uw nieuwe banken kunt beschikken. De levering van uw nieuwe wachtkamerbanken is geheel gratis.

Gratis levering en montage van uw wachtkamerbanken

Alle wachtkamerbanken die in de online webshop van Inofec Kantoormeubelen staan, worden binnen 10 werkdagen geleverd. Naast deze snelle levering monteren de bezorgers van Inofec de wachtkamerbanken ook ter plaatse. De monteurs plaatsen uw nieuwe wachtkamerbanken op de gewenste plaats in uw wachtkamer. Na het monteren nemen onze bezorgers ook al het verpakkingsmateriaal mee retour, zodat dit op een milieuverantwoorde wijze verwerkt kan worden. Dit betekent dat u direct gebruik kunt maken van uw nieuwe wachtkamerbanken van Inofec.

Naast wachtkamerbanken ook andere kantoormeubelen

Naast de wachtkamerbanken heeft Inofec Kantoormeubelen nog meer meubelen in haar assortiment. Ook voor ARBO bureaustoelenwachtkamerstoelen, vergadertafels, kledinglockers en bureautafels bent u bij ons aan het juiste adres. Het aanbod van Inofec Kantoormeubelen is zo compleet dat we iedere ruimte in uw kantoor kunnen inrichten. We laten ons dan ook graag door u uitdagen. Dus speelt er momenteel of op termijn een inrichtingsvraagstuk bij u? Neem dan geheel vrijblijvend contact met u ons op en wij laten u zien dat wij voor elke ruimte een passende inrichting weten te vinden.

De website van Inofec maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden. Meer info

×