Bel voor vragen of advies naar
0800 - 666 33 22

Schoolmeubilair

Inofec Kantoormeubelen, leverancier van schoolmeubilair

Inofec Kantoormeubelen is al meer dan 25 jaar een gerenommeerde leverancier van kantoormeubelen en schoolmeubilair. Inmiddels mogen we ruim 2.500 onderwijsinstellingen tot onze klantenkring rekenen. Het assortiment schoolmeubelen bestaat onder meer uit diverse schoolkasten.Naast schoolmeubilair levert Inofec ook schoolkasten, schooltafels, schoolstoelen en presentatiemateriaal. Dankzij dit uitgebreide assortiment kunt u iedere ruimte in uw school inrichten, van aula tot klaslokalen, en van docentenkamer tot kantoorruimtes. Onze adviseurs staan graag voor u klaar om u te adviseren op het gebied van uw nieuwe schoolinrichting. Op basis van uw eisen en wensen wordt een inrichtingsvoorstel uitgewerkt inclusief bijbehorende offerte. Bovendien wordt al het schoolmeubilair gratis geleverd en gemonteerd door onze vakbekwame bezorgers.

Uitgebreid assortiment kantoormeubelen

Naast een ruim assortiment schoolmeubilair heeft Inofec ook een uitgebreide collectie kantoormeubelen. Zo vindt u in ons assortiment onder meer archiefkasten, bureaus, bureaustoelen, kantoorstoelen, scheidingswanden en accessoires. Meubilair waarmee u niet alleen uw klaslokalen, aula of lerarenkamer in kunt richten, maar ook uw algemene kantoorruimtes of receptieruimte. Al deze producten vindt u in onze online webshop waar u eenvoudig en snel uw nieuwe kantoormeubelen en schoolmeubilair kunt bestellen. Mocht u op zoek zijn naar een product dat niet in de webshop staat, neem dan contact op met onze afdeling verkoop. Door onze nauwe samenwerking met diverse huisleveranciers kunnen wij veelal ieder inrichtingsvraagstuk invullen.

Gratis levering en montage van uw schoolmeubilair

Wanneer u uw nieuwe schoolmeubels bij Inofec bestelt, heeft u zelf geen omkijken meer naar de levering en montage van de meubels. Eén van de vele pluspunten van Inofec is namelijk dat onze bezorgers alle schoolmeubels gratis leveren en monteren. Zij zorgen ervoor dat het schoolmeubilair netjes in de juiste ruimtes wordt geleverd. Vervolgens wordt al het verpakkingsmateriaal verwijderd en worden de schoolmeubelen gemonteerd. Onze bezorgers nemen na de levering al het verpakkingsmateriaal mee retour, zodat dit op een milieuverantwoorde wijze kan worden afgevoerd. Na de levering kunt u uw nieuwe schoolmeubelen direct in gebruik nemen. Bovendien ontvangt u maar liefst 5 jaar garantie op ons gehele assortiment.

Inrichtingsprojecten met persoonlijke begeleiding

Het samenstellen van een nieuwe schoolinrichting kan een hele uitdaging zijn, maar niet wanneer u de samenwerking aangaat met Inofec Kantoormeubelen. Tijdens het gehele traject is er voor u namelijk één aanspreekpunt en dat is de verkoopadviseur. U kunt met al uw vragen of onduidelijkheden bij hem of haar terecht. Uw verkoopadviseur zal ook het gehele project op de voet volgen en in goede banen leiden.

De website van Inofec maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden. Meer info

×