Bel voor vragen of advies naar
0800 - 666 33 22

Leerlingstoelen

Aantrekkelijk aanbod kwaliteit leeringstoelen

Inofec Kantoormeubelen heeft een aantrekkelijk aanbod kwaliteit leerlingstoelen voor zeer scherpe prijzen. Vooral de leerlingstoelen Zeta zijn erg populair. Deze leerlingstoelen zijn te bestellen in verschillende maatgroepen. Vanwege de enorme diversiteit aan maatgroepen en kleuren geldt voor bijna alle leerlingstoelen een levertijd van circa 6 weken. Enkel de leerlingstoel Zeta maatgroep 6 in de kleur wit is direct uit voorraad te leveren. U kunt de leerlingstoelen Zeta overigens ook bestellen in de kleuren antraciet, grijs eiken en beuken. Deze leerlingstoel is voorzien van een ergonomisch gevormde rug. Zowel de rug als de zitting zijn uitgevoerd in HPL. Ook de leerlingstoelen Ligo winnen enorm aan populariteit. De zitting van deze leerlingstoel is in hoogte instelbaar dankzij de gasveer. Standaard is deze stoel uitgevoerd in HPL grijs eiken. Maar u kunt de Ligo ook in wit en antraciet bestellen. Hiervoor geldt wel een langere levertijd. Uw nieuwe leerlingstoelen bestelt u snel en simpel via de online webshop van Inofec Kantoormeubelen. De leerlingstoelen worden dan binnen slechts 10 werkdagen bij u geleverd. Staat het gewenste model of de gewenste kleur niet in de webshop, informeer dan bij onze afdeling verkoop naar de verschillende mogelijkheden.

Leerlingstoelen gratis geleverd en gemonteerd

De bezorgers van Inofec Kantoormeubelen leveren en monteren uw nieuwe leerlingstoelen gratis. U hoeft hier dus geen extra kosten voor bij te betalen. U dient op de dag van levering enkel even aan te geven in welke lokalen de leerlingstoelen geleverd dienen te worden. Hier worden de stoelen vervolgens netjes geplaatst en uitgepakt. Alle verpakkingsmaterialen nemen wij na de levering mee retour, zodat dit op een milieuverantwoorde wijze afgevoerd kan worden. U kunt uw nieuwe leerlingstoelen dus direct in gebruik nemen.

Naast leerlingstoelen ook ander schoolmeubilair en kantoormeubilair

U bent bij Inofec Kantoormeubelen ook aan het juiste adres wanneer u op zoek bent naar andere schoolstoelen, zoals docentenstoelen en kantinestoelen. U kunt echter uw gehele schoolgebouw inrichten met onze schoolmeubelen en kantoormeubelen. In de webshop vindt u onder meer schooltafels, schoolkasten, bureautafels, presentatiemateriaal, ladeblokken en bureaustoelen. Al het meubilair dat in de webshop staat, is bovendien direct uit voorraad leverbaar (tenzij anders vermeld). Zodoende kunt u snel over uw nieuwe meubelen beschikken. Wenst u eerst een bezoek aan onze showroom te brengen? Dan bent u uiteraard van harte welkom voor een vrijblijvend advies. Natuurlijk komen onze adviseurs ook graag bij u op locatie langs.

De website van Inofec maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden. Meer info

×