Bel voor vragen of advies naar
0800 - 666 33 22

Accessoires

Accessoires zijn ideaal om uw werkplek zo praktisch mogelijk te kunnen inrichten. Met onze accessoires in de uitverkoop kunt u op een voordelige manier uw kantoor verder aankleden. Denkt u hierbij aan het netjes wegwerken van kabels tot het plaatsen van een scheidingswand om meer privacy op uw werkplek te creëren. De accessoires in de uitverkoop bieden u ook volop mogelijkheden om uw werkplek persoonlijker te maken. Bijvoorbeeld door middel van één van de schilderijen. Uiteraard zijn alle accessoires die u in de uitverkoop aanschaft nieuw in verpakking. Geregeld wordt het assortiment van onze accessoires in de uitverkoop aangevuld met nieuwe producten. Hierdoor bieden wij u de mogelijkheid om extra voordelig uw inventaris compleet te maken. Alle accessoires die u in de uitverkoop bij ons aanschaft, zullen binnen 10 werkdagen bij u geleverd worden. Uw voordelige accessoires bestelt u snel en eenvoudig via de online webshop van Inofec Kantoormeubelen.

Levering van uw accessoires is gratis

Naast een snelle levering van uw accessoires, levert Inofec Kantoormeubelen uw nieuwe accessoires ook gratis. U krijgt dus van de service die u van Inofec Kantoormeubelen mag verwachten, maar dan tegen een extra voordelige prijs. Mocht uw accessoires gemonteerd dienen te worden, dan zal onze bezorger dit netjes voor u in orde maken. Zo kunt u direct aan de slag zonder bijkomende kosten.

Naast accessoires nog vele andere kantoormeubelen

De accessoires in de uitverkoop zijn slechts een greep uit de uitverkoop assortiment. Naast accessoires heeft Inofec Kantoormeubelen ook kasten, stoelen en tafels in de uitverkoop. Hierdoor kunt u extra voordelig uw volledige kantoorpand inrichten. Uiteraard heeft Inofec Kantoormeubelen ook een vast assortiment met bijzonder veel keuze. Dit geeft u de mogelijkheid om uw kantoorpand volledig in te richten naar uw eigen smaak. Het aanbod op de website van Inofec Kantoormeubelen is verrassend compleet. Mocht u onverhoopt niet kunnen vinden wat u zoekt, dan helpen onze collega`s van de afdeling verkoop u graag verder. Op basis van uw input werkt de adviseur een passend inrichtingsadvies uit met bijbehorende offerte.

De website van Inofec maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden. Meer info

×