Bel voor vragen of advies naar
0800 - 666 33 22

Stoelen

Sterke afgeprijsde stoelen in de uitverkoop

Voor extra gunstig geprijsde stoelen kunt u terecht in de uitverkoop. Deze stoelen zijn uitermate geschikt voor diverse ruimtes in uw kantoorpand. U vindt in de uitverkoop bureaustoelen die uiteraard een absolute must zijn om uw werkplek compleet te maken. Naast bureaustoelen vindt u ook diverse vergaderstoelen en kantinestoelen. Zo kunt u elke ruimte in uw kantoorpand voorzien van de juiste stoelen. In de uitverkoop vindt u tevens diverse designstoelen. Hiermee kunt u op een hele smaakvolle wijze uw entree of wachtkamer inrichten. De kortingen op de stoelen in de uitverkoop kunnen oplopen tot boven de 50%. Alle stoelen die u in de uitverkoop bestelt, zijn nieuw in de verpakking. Er zijn stoelen verkrijgbaar in uiteenlopende prijsklassen. Zodoende zal er voor u zeker een stoel in de uitverkoop staan die aansluit bij uw behoefte. Alle stoelen die u in de uitverkoop bij Inofec Kantoormeubelen aanschaft, worden binnen 10 werkdagen bij u geleverd. Dit omdat alle stoelen in de uitverkoop uiteraard op voorraad zijn. Tevens worden er regelmatig nieuwe stoelen in de uitverkoop geplaatst.

Stoelen in de uitverkoop gratis geleverd

Alle door u aangeschafte stoelen in de uitverkoop worden gratis bij u geleverd. Dus als u één of meerdere stoelen in de uitverkoop aanschaft, kunt u zonder bijkomende kosten binnen 10 werkdagen aan de slag. Bovendien wordt uw stoel netjes gemonteerd door de bezorgers van Inofec Kantoormeubelen. U geniet dus van alle voordelen en van de volledige service van Inofec Kantoormeubelen, maar dan tegen een nog scherpere prijs.

Nog meer kantoormeubelen

Naast stoelen vindt u nog veel meer artikelen in de uitverkoop, zoals tafels, kasten en accessoires. Met de producten in de uitverkoop kunt u uw complete kantoorpand inrichten. Dit alles tegen erg scherpe aanbiedingsprijzen. Naast ons uitverkoop assortiment vindt u bij Inofec Kantoormeubelen natuurlijk ook ons vaste assortiment kantoormeubilair. Voor een compleet overzicht van alle uit voorraad leverbare producten kunt u terecht in de online webshop van Inofec Kantoormeubelen. Hier vindt u een compleet aanbod van onder meer archiefkasten, bureaustoelen, bureaus, scheidingswanden en presentatiemiddelen. Heeft u liever persoonlijk contact met één van onze verkopers? Dan kunt u bellen met ons gratis telefoonnummer 0800 – 666 33 22 of mailen naar verkoop@inofec.nl. Inofec Kantoormeubelen helpt u graag bij het maken van de juiste keuze.

De website van Inofec maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden. Meer info

×